Miraç Kandili Dualarla İdrak Edildi

Miraç Kandili Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da Dualarla İdrak Edildi

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da bulunan camilerde Miraç Kandili, dualarla birlikte anıldı.

Edirne’de Selimiye, Eski ve Üç Şerefeli camileri başta olmak üzere çeşitli kandil programları düzenlendi.

Eski Cami’deki etkinlikte Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Edirne İl Müftüsü Ercan Aksu, vaazında kandil geceleri ve üç ayların önemine vurgu yaptı.

Kandil programının sonrasında cami çıkışında, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi tarafından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Kırklareli ve Tekirdağ

Kırklareli’nde ise Hızırbey Camisi başta olmak üzere şehirdeki camilerde dua programları düzenlendi.

Hızırbey Camisi’nde Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunarak İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından bir vaaz verildi.

Tekirdağ’da ise Orta Camisi’nde Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu program, dualarla sona erdi.

Related Posts

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Ünlü iş insanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullanmıştı! Genç avukat hayatını kaybetti

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi, günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Üç gün içinde değiştirmeyen yandı: 15 bin TL’den 7 bin 438 liraya çıkacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, eski tip sürücü belgelerinin 3 gün içinde yenilenmesi uyarısında bulundu.

Adli Tıp’tan Mehmet Murat Çalık açıklaması

Adli Tıp Kurumu Mehmet Murat Çalık hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya CHP tarafından yanıt geldi

Kartalkaya’daki yangın faciasında ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangınında insanların binadan kurtulma çabaları ile diğer yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Galatasaray, yeni sezon öncesi taraftarıyla buluşuyor

Galatasaray, yeni sezon önce RAMS Park’ta ilk sınavını verecek.