Hamile kadın köpek saldırısından kıl payı kurtuldu

Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’nde 28 Ocak’ta meydana gelen olayda; hastaneye gitmek üzere evden çıkan 3 çocuk annesi İpek Kaya, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Korku dolu anlar yaşayan Kaya, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Çevredekilerin müdahalesiyle köpekler uzaklaştırılırken, 5 aylık hamile Kaya, saldırıyı yara almadan atlattı. Hastanede yapılan kontrolde bebeğinin durumunun iyi olduğu belirlenen Kaya, köpeklerin arasında kaldığı sırada çok korktuğunu söyledi.

‘O GÜN AZ DAHA ÖLÜYORDUM’

Kontrolü olduğu için hastaneye gitmek üzere evden çıktığı sırada köpeklerin arasında kaldığını belirten Kaya, “2 köpek önümü kesti. Önümden bir abla geçti ‘Bir şey yapmaz, ben de geçeyim’ dedim. Köpeklerden bir tanesi havladı, sonra bir baktım, bir sürü köpek geldi. Eteğimle kendimi savundum. Bayağı savundum, bağırıyorum, çağırıyorum. Çocuklarım yanımda olsaydı ne yapacaktık? O gün az daha ölüyordum. Yardıma gelenlerden Allah bin kere razı olsun. Onlar gelmeseydi, şu an burada olmazdım. Köpek sesi duyduğumda çok korkuyorum. Kulaklarımı kapatıyorum. Dışarı çıkamıyorum” dedi.

Related Posts

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan Çerçioğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ederek projeleri ve gençlere olan destekleri için teşekkür etti.

Alkollü sürücü kovalamacada yakalandı

Nevşehir’de ‘dur’ ihtarına uymayan alkollü sürücü, polis tarafından kovalamaca sonrası yakalandı.

Pekin’deki şiddetli yağmurlarda en az 35 kişi hayatını kaybetti

Pekin’deki şiddetli yağmur heyelan ve sele yol açarken, en az 35 kişi hayatını kaybetti, 80,000’den fazla kişiyse bölgeyi tahliye etti.

İbadete alevler dahi engel olmadı: Orman kahramanı arazöz üstünde namazını kıldı

Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde çıkan orman yangınına 7 helikopterle havadan, çok sayıda ekiple de karadan müdahale ediliyor. Yangının kontrol altına alınması için yoğun mücadele sürerken, vatandaşlar ve köylüler de traktörlerine bağlı tankerlerle …

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Ünlü iş insanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullanmıştı! Genç avukat hayatını kaybetti

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi, günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybetti.