Mansur Yavaş: Dönem sonu görevi bırakacağım

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmalarına Son Verdi

Politika camiasında Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkındaki konuşmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son günlerde yaptığı çarpıcı bir açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Yavaş, gelecek dönemin kendisi için son dönem olacağını belirterek, “Bu süre zarfında Ankara ve Polatlı’da önemli projelere imza atarak, ikinci dönem sonunda görevi devretmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Related Posts

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan Çerçioğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ederek projeleri ve gençlere olan destekleri için teşekkür etti.

Alkollü sürücü kovalamacada yakalandı

Nevşehir’de ‘dur’ ihtarına uymayan alkollü sürücü, polis tarafından kovalamaca sonrası yakalandı.

Pekin’deki şiddetli yağmurlarda en az 35 kişi hayatını kaybetti

Pekin’deki şiddetli yağmur heyelan ve sele yol açarken, en az 35 kişi hayatını kaybetti, 80,000’den fazla kişiyse bölgeyi tahliye etti.

İbadete alevler dahi engel olmadı: Orman kahramanı arazöz üstünde namazını kıldı

Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde çıkan orman yangınına 7 helikopterle havadan, çok sayıda ekiple de karadan müdahale ediliyor. Yangının kontrol altına alınması için yoğun mücadele sürerken, vatandaşlar ve köylüler de traktörlerine bağlı tankerlerle …

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Ünlü iş insanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullanmıştı! Genç avukat hayatını kaybetti

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi, günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybetti.