Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Sulama Kanalına Düştü

Aksaray’da Sulama Kanalına Düşen Otomobilde 4 Kişi Yaralandı

Aksaray’da meydana gelen kaza sonucu sulama kanalına düşen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kaza, Ankara-Niğde Otoyolu Aksaray Ortaköy ilçesi Devedamı köyü mevkiinde gerçekleşti. Otomobil sürücüsü Ö.K. (27) tarafından kontrolün kaybedilmesi sonucu yaşanan kaza, diğer yolcular S.K. (21), K.K. (23) ve Z.K. (66)’yi de etkiledi.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri yaralılara müdahalede bulundu ve ambulanslarla Ortaköy İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine taşıdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Dev boyutta deri sandaletler keşfedildi! Neden bu kadar büyük olduğunu açıklayamadılar

İngiltere’nin kuzeyinde yer alan Roma dönemine ait Magna kalesinde yapılan kazılarda, 30 santimetreden uzun, dev boyutta deri sandalet tabanları bulundu. Kazılarda ortaya çıkarılan sekiz adet ekstra büyük boy deri sandalet, kalede bugüne kadar bulunan toplam ayakkabıların dörtte birini oluşturuyor.

106 yıllık otomotiv devi logosunu değişti

Ünlü otomobil markası Bentley beşinci kez logo değişikliğine gitti.

Dünya Motosurf Şampiyonası Çeşme’de sona erdi

Türkiye’de ilk kez Çeşme’de gerçekleştirilen Dünya Motosurf Şampiyonası tamamlandı. Altınkum Plajı’nda organize edilen şampiyonaya 17 ülkeden 80 sporcu katıldı.

Video üreten yapay zeka Google Veo’ya rakip geldi: Midjourney V1

Yapay zekâ destekli görsel üretimiyle tanınan Midjourney, merakla beklenen video oluşturma modeli “V1”i duyurdu. Artık kullanıcılar, bir görsel yükleyerek bu görselden beşer saniyelik dört farklı video elde edebilecek. V1 modeli sadece Discord üzerinden ve ilk aşamada sadece web’de kullanılabiliyor.

‘Yarının Teknoloji Liderleri’ yarışmasında kazananlar belli oldu

Turkcell’in, gençleri teknolojiye yönlendirmek ve potansiyellerini ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Yarının Teknoloji Liderleri” yarışmasında, kazanan projeler belli oldu.

Yeni Apple güncellemeleri cihazları değiştirecek

iOS 19 ile tüm Apple cihazlarının değişim geçirmesi bekleniyor.