Köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan’ın yaralanmasına ilişkin davada karar

Ankara Keçiören’de Köpek Saldırısında Yaralanan Tunahan Yılmaz Davasında Belediye Görevlilerine Beraat Kararı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde okula giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın ağır yaralanmasına ilişkin davada, iki belediye görevlisinin yargılandığı karar açıklandı.

Sanık Asena Ülkü Ünal, görevini ihmal etmediğini ve en iyi şekilde yerine getirdiğini savunarak beraat talebinde bulundu. Sanık Mustafa Şener ise önceki savunmasını tekrarlayarak, olayla ilgili kendisine herhangi bir ihbarın gelmediğini ve iddiaları reddetti.

Mağdur avukatı Aslıhan Ergün, sanıkların cezalandırılmasını talep ederken, sanık avukatları da müvekkillerinin suçsuz olduğunu ve ellerinde somut delil olmadığını belirterek beraatlerini savundu.

Beraat Kararı

Hakim, yapılan beyanların ardından kesin delil bulunmaması nedeniyle sanıkların suçu işlediğine dair bir kanıt olmadığı için beraatlerine karar verdi.

Related Posts

İspanya ve Portekiz’de elektrik neden kesildi?

İspanya, Portekiz ve Fransa’nın bazı bölgelerini etkileyen büyük bir elektrik kesintisinin nedeni araştırılıyor. Tren seferlerinin durmasına, bankamatiklerin ve trafik ışıklarının çalışmamasına neden olan bu kesinti, Avrupa’nın şimdiye kadarki en büyük enerji sistemi çökmelerinden biri olarak kayda geçti.

Üniversite öğrencisi, AVM’deki mağazadan mont çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı

Samsun’da bir alışveriş merkezindeki mağazadan mont çaldığı öne sürülen üniversite öğrencisi genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya’da: Meloni ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’ya günübirlik ziyaret gerçekleştiriyor. Çeşitli temaslarda bulunacak olan Erdoğan ilk görüşmesini İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile gerçekleştiriyor.

Ümit Özdağ ilk kez hâkim karşısında: Avukatlar salona alınmadı, adliyede arbede çıktı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün Çağlayan Adliyesi’nde ‘cumhurbaşkanına hakaret’ davasında ilk kez hâkim karşısına çıkıyor. Duruşma öncesi avukatlar salona alınmadı, adliye koridorlarında arbede yaşandı.

Soner Yalçın: Polis Murat Ongun’un kızının küpelerini sorup ‘altın mı çıkar bakayım’ dedi

İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında 23 Mart’ta tutuklanan Medya A.Ş. Genel Müdürü Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un ikinci dalga operasyonda gözaltına alındığı sırada, Ongun çiftinin 15 yaşındaki oğlu Koray Ongun’un kumbarasındaki paraya el konulduğu öğrenildi. Operasyonun ayrıntılarını anlatan gazeteci Soner Yalçın “Bitmedi. Polisin dikkatini 19 yaşındaki Lal Ongun’un küpeleri çekiyor, ‘Altın mı? Çıkar bakayım’ diyor! Kızcağız ‘Annemin yaptığı tasarım, altın değil’ diyor sesi titreyerek…” dedi.

Gaziosmanpaşa’da 4 katlı binada yangın

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 4 katlı binanın en üst katında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir