Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttafakı bu ülkenin geleceğidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hizmet Siyasetinden Vazgeçmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ferdi Tayfur’u hayatıyla, müziğiyle ve milli duruşuyla en özel sanatçılardan biri olarak anarak rahmetle andı.

Erdoğan, “Samsun her zaman hizmet siyaseti ve eser siyaseti dedi. 31 Mart’ta da işi yine ehline verdiniz. Bu millet bizden daha fazla yatırım ve proje bekliyor. Bizim oyalanma lüksümüz yok. Muhalefetin sahte gündemi sizi yanıltmasın. Biz millete hizmeti ibadet olarak gören Türkiye sevdalısı bir kadroyuz. 22 yıldır olduğu gibi aşkla koşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Erdoğan ayrıca, “Şubat ayının sonuna doğru büyük kongremizi toplayarak çok daha azimli bir şekilde devam edeceğiz. Birileri milletle aramızı bozmak için tuzak kurabilir. Ancak tuzaklara prim vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı, ülkenin geleceğidir. Ne yaptıysak şehit ve gazilerimizin bize gösterdiği istikametten ayrılmadan yaptık.” dedi.

Related Posts

İstanbul’da yaşayan Rusların katılımıyla Etnofest Melnitsa düzenlendi

Rus Kamu Diplomasisi Derneği, 12 Haziran’da kutlanacak olan Rusya Günü nedeniyle İstanbul Heybeliada’da Rus vatandaşların katılımıyla Melnitsa adlı bir festival düzenledi.

Kuşadası’nda kamyonet takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde aksı kırılan kamyonet takla attı. Kazada sürücü Mehmet İşgören hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kosova’da 4 aydır hükûmet kurulamadı

Kosova’da 4 aydır hükûmet kurulamadı

Amerika’da büyük göçmen krizi! Sokak protestolarında araçlar yakılmaya başlandı

ABD’nin en ünlü şehirlerinden ve Meksika sınırında bulunan Los Angeles’ta, gözaltındaki kaçak göçmenlere destek amacıyla düzenlenen protestolar üçüncü gününe girdi. Gösterilerde zaman zaman şiddetli çatışmalar yaşandı. Göstericilerin, otomobilleri …

İsrail: Yahya Sinvar’ın kardeşinin naaşını ele geçirdik

İsrail ordusu, Han Yunus’taki bir hastaneye düzenlediği saldırıda Hamas’ın eski lideri Yahya Sinvar’ın kardeşi Muhammed Sinvar’ın öldürüldüğünü ve naaşını ele geçirdiğini öne sürdü.

DEM Parti Eş Genel Başkanları, Ferdi Zeyrek’in sağlık durumuna ilişkin CHP Genel Başkanı Özel ile görüştü

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüşerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.