Belediye başkanı eleştirilere dayanamadı, istifa etti

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı 2 bin nüfuslu Altheim beldesinin 31 yaşındaki belediye başkanı Selina Holl, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı istifa etti! İsrail sorunu Hollanda’da kriz yarattı

Yaklaşık iki yıl önce yüzde 89 oy oranıyla göreve seçilen Holl, istifa kararını “sürekli şikâyetler, bitmeyen eleştiriler, bana ve ekibime yönelik güvensizlik” gerekçesiyle aldığını duyurdu.

“Çalışma performansımıza dair sürekli tekrar eden şikâyetler iş akışını ciddi biçimde zorlaştırdı” diyen Holl, önceliğinin artık ailesi ve sağlığı olduğunu vurguladı. “Çocuklarımın ve kendi sağlığımın iyiliği her şeyin önünde geliyor. Bu görevi artık sürdüremem” ifadelerini kullandı.

İki çocuk annesi olan Holl, doğum izninde ve hatta doğum sonrası hastanede dahi görevini bırakmadığını hatırlatarak, “Her zaman tam bir özveriyle çalıştım, ama buna rağmen memnuniyetsizlik devam etti” dedi.

15 yaşından bu yana belediye yönetiminde görev alan Holl, idareye duyduğu tutkuyu ise şu sözlerle dile getirdi:

“Ben yönetimi yaşıyorum, bunun için yanıp tutuşuyorum. Belediye başkanı olarak geçirdiğim her saniyeyi çok sevdim. Görevi bırakmak benim için çok çok zor oldu.”

Related Posts

Zelenski: Azerbaycan’la stratejik ortaklığımızı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz

Zelenski: Azerbaycan’la stratejik ortaklığımızı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz

Mirası şeriata göre bölüşemeyince İngiliz adaletine sığındılar

Menzil cemaati lideri Elhüseyni’nin ölümünün ardından kardeşler arasındaki miras savaşı İngiltere’de yargı konusu oldu. Mahkeme alım-satım işlemini durdurdu.

Bilecik’te Yargı ve Spor Zirvesi

Bursa ve Bilecik başsavcıları ile İsmail Kartal, Bilecik Valisi’ni ziyaret etti.

Aksaray’da asansör faciası! İki kişi ağır yaralandı

Aksaray’da 5 katlı apartmanın asansör motorunu değiştirmek için 5. katta kabin üzerine çıkan 2 işçi, halatların boşalması sonucu kabinle birlikte düştü. Yere çakılmadan şans eseri 3 kat düşüp 1. katta duran kabinin üzerinde bulunan 2 işçi ağır yaralanırken, olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.

Tatilde talihsiz kaza! Bige Önal’ı akrep soktu

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Erhan Önal’ın kızı Bige Önal, tatil için gittiği Assos’ta akrep sokması sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ziyaretine giden Necip Memili ise esprili paylaşımıyla dikkat çekti.

Van’da trafik kazası: Bir kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Özalp yolu Kömürcüler Sitesi Kavşağı’nda meydana geldi. Başka bir araca çarpmamak için manevra yapan sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, takla atarak yol …