Bodrum’a iki kruvaziyerle 2 bin 935 yolcu geldi

Bodrum Cruise Port Limanı’na Bahamalar Bayraklı Gemiler Geldi

Rodos Limanı’ndan hareket eden 294 metrelik “Brilliance of the Seas” adlı gemi, Bodrum’daki Cruise Port Limanı’na demirledi. Gemide, çoğunluğu ABD’li 2.374 yolcu ve 862 personel bulunuyor.

Akşam saatlerinde Limasol Limanı’na gitmek üzere hareket edecek olan gemide yolcular, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından limandan ayrıldı.

Souda-Girit Limanı’ndan kalkan 212 metrelik “Silver Muse” isimli başka bir Bahamalar bayraklı gemi ise ilk kez Bodrum ilçesine geldi. Akşam saatlerinde Patmos Limanı’na gitmek üzere hareket edecek olan gemide, çoğunluğu ABD’li 561 yolcu ve 403 personel bulunmaktadır.

Related Posts

Elazığ’da inançlar buluştu, dualar Ferdi Zeyrek için yükseldi

CHP Elazığ İl Başkanlığı, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programda cami müezzinleri ve Cemevi dedeleri birlikte dua etti.

Son seçim anketinde dikkat çeken sonuç… CHP’de zirvede istikrarlı, MHP baraj altı!

Ser Araştırma’nın Mayıs 2025 seçmen parti tercihlerini yayımladığı anketini kamuoyu ile paylaştı. Ankette CHP’nin yüzde 34.9 ile birinci parti olduğu görülürken MHP barajın altında kaldı.

Güney Afrika’da sel felaketi: Çok sayıda ölü var

Güney Afrika’nın güneydoğusundaki Eastern Cape eyaletinde son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar sele yol açtı. Hükümet Bakanı Velenkosini Hlabisa salı gününden bu yana meydana gelen sellerde 57 kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti. Yerel …

Resul Emrah Şahan’ın avukatından yeni başvuru

Tutuklanan ve yerine kayyum atanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın avukatı tahliye için yeni bir başvuruda bulundu.

Kamerun gemisi, 1915 Çanakkale Köprüsü’ne çarptı

Kamerun bandıralı NEW LIFE adlı 110 metrelik genel kargo gemisi, dün gece yarısı 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bir ayağına çarptı. Çarpışma sonucu köprüde ciddi bir zarar meydana gelmezken, gemide büyük hasar oluştu.

Antalya’da iğrenç olay! Cinsel ilişki tuzağı

Antalya’da cinsel ilişki yaşamak için anlaştıkları 18 yaşından küçük 3 kişiyi dolandırıp darp eden 1’i kadın, 2 kişi tutuklandı.