Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Ölüm tuzaklarında 24 saatte 100’den fazla kişiyi katletti: Gazze’de en ölümcül dönem

Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, “Gazze’ye gelen yakıta 100 günden uzun süredir uygulanan mevcut abluka sona ermezse, çocuklar susuzluktan ölmeye başlayacak” dedi.

Et yiyen sinek istilası başladı: Vücudu canlı canlı yiyor

Kuzey ve Orta Amerika, yeniden ortaya çıkan “Yeni Dünya vida kurdu” (Cochliomyia hominivorax) olarak bilinen etçil sineğin tehlikesi altında.

Netanyahu’dan tüm İranlılara ölüm tehdidi: Kimsenin dokunulmazlığı yok

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran dini lideri Hamaney’e ‘suikast’ tehdidini yineleyip, “Orduya İran’da hiç kimsenin dokunulmazlığı olmadığı talimatını verdim” dedi.

Mersin’de üniversiteli gencin ölümünden sorumlu tutulan doktor tutuklandı

Yavru vatan KKTC’den geçen yıl haziran ayında geldiği Mersin’e mide balonu taktırmak işlemi sırasında üniversite öğrencisi Ali Can Gül’ün, korkunç bir ihmal sonucu öldüğü iddiasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Gazze’ye saldırmayana 10 gün hapis cezası

İsrail devlet televizyonu KAN’ın haberine göre, Gazze Şeridi ve Lübnan’a düzenlenen saldırılara katılan 188’inci Zırhlı Tugay’dan ismi açıklanmayan askerin komutanlarına ”Gazze’ye geri dönemeyeceğini” söyledi. Söz konusu asker bunun ardından …

AKP’li vekiller Şimşek’e istifa iddialarını açık açık sordu

AKP’li milletvekillerinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelttiği “istifa edecek misiniz?” sorusu, kulislerde uzun süredir konuşulan iddiaları bir kez daha gündeme taşıdı. Milletvekilleriyle yapılan toplantıda, ekonomi politikalarına dair değerlendirmelerin yanı sıra Şimşek’in görevine devam edip etmeyeceği konusu da doğrudan gündeme geldi.