Esenler’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 9 yaralı

Trafik Kazası Esenler TEM O-3 Bağlantı Yolunda

Olay, Esenler TEM O-3 bağlantı yolu Fevziçakmak Mahallesi Atışalanı mevkiinde saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Edirne istikametine seyir halinde olan 2 otomobil, 1 hafif ticari araç, 1 minibüs ve 1 motosiklet çarpışarak zincirleme trafik kazasına karıştı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edilirken, ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldılar.

Kazada motosiklet sürücüsü Yahya K. hayatını kaybederken, Murat O., Miraç O., Doğukan B. ve henüz ismi belirlenemeyen 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe kapanırken alternatif yollar tercih edilerek trafik akışı sağlandı.

Yahya K.’nin cansız bedeni olay yeri inceleme ekibi ve savcı tarafından incelendikten sonra Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Londra’da yolcu uçağı düştü, uçak alev alev yandı

Londra’da bir yolcu uçağı, havalandıktan saniyeler sonra düştü. Alev topuna dönen uçaktaki ölen ve yaralananların sayısına ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Akülü aracıyla site havuzuna düşen çocuk hayat mücadelesi veriyor

Samsun’un Atakum ilçesinde Ö.A.I. (4), akülü arabasıyla sitenin havuzuna düştü. Havuzdan çıkarılıp kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ö.A.I.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İran basını: Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, İsrail saldırısında yaralandı

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın İsrail’in 16 Haziran’da Tahran’a düzenlediği bir saldırıda yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gürak Astana’da temaslarda bulundu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kazakistan Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Sultan Kamaletdinov’un resmi davetiyle Astana’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İngilizin kaçak villasının yıkımına ‘borç’ engeli

Antalya’nın Demre ilçesinde ‘Kekova’ olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası’nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes’in pandemi döneminde denize sıfır inşa edilen, yıkım kararı Danıştay tarafından da onanan kaçak villanın yıkım ihalesini alan firmanın SGK borcu nedeniyle sözleşme imzalanamadı. Mühürlü olması gereken villanın turizm amaçlı kiraya verildiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi konuşması İsrail’den Yunanistan’a manşetlerde: ‘Tarihte yeni bir sayfa açıldı’

Dünya, terör örgütü PKK’nın silah bırakma töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü AK Parti Kızılcahamam Kampı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmaya kilitlendi. Erdoğan’ın 47 yıllık terör belasını bitmek üzere olduğunu …