Paris Moda Haftası’nın resmi ortağı DS Automobiles oldu…

DS Automobiles, 2025 Paris Moda Haftası İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

DS Automobiles, 2019’dan beri Paris Moda Haftası’nın resmi ortağı olarak yer almaktadır. Bu yıl da etkinliğe damga vuracak olan şirket, DS 7 PLUG-IN HYBRID modeli ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Planlamalara göre, etkinlikte yer alacak olan 15 adet DS 7 PLUG-IN HYBRID otomobil, davetli gazeteci, içerik üreticisi ve moda dünyasının önde gelen isimlerine Paris sokaklarında konforlu ve çevre dostu ulaşım imkanı sunacak.

DS 7 PLUG-IN HYBRID Modelleri Etkinlik İçin Hazır

DS Automobiles, Paris Moda Haftası için özel olarak seçtiği modeller arasında DS 7 Plug-in Hybrid 225, DS 7 Plug-in Hybrid Awd 300 ve DS 7 Plug-in Hybrid AWD 360 gibi dikkat çekici modeller bulunduruyor. Bu araçlar, sessiz çalışma özellikleri ve Wltp Eaer döngüsüne göre 81 kilometreye kadar sıfır emisyonlu sürüş imkanı sunmaktadır. Şirket, sürdürülebilir hareketliliğe verdiği önemi vurgulayarak, hibrit ve elektrikli araçlarını geniş bir yelpazede sunmaktadır. Yeni amiral gemisi N°8 gibi tamamen elektrikli araçlar, 750 kilometreye kadar menzil sağlayarak çevreci bir seçenek sunmaktadır.

DS Automobiles’ın tasarımlarında yüksek kaliteli malzemeler ve yaratıcı detaylar göze çarpmaktadır. Moda dünyası ile kurduğu yakın ilişki, markanın araçlarına da yansımaktadır.

2025 Paris Moda Haftası Heyecanla Bekleniyor

DS Automobiles’ın katkılarıyla gerçekleşecek olan 2025 Paris Moda Haftası, 2025-2026 Sonbahar/Kış Erkek Hazır Giyim Koleksiyonları ile başlayacak. Ardından 2025 İlkbahar/Yaz Haute Couture Koleksiyonları sergilenecek. Gelecek yılın moda trendlerini belirleyecek olan etkinlik, DS Automobiles’ın çevreci ve yenilikçi yaklaşımını da yansıtacaktır.

Related Posts

Dünya Motosurf Şampiyonası Çeşme’de sona erdi

Türkiye’de ilk kez Çeşme’de gerçekleştirilen Dünya Motosurf Şampiyonası tamamlandı. Altınkum Plajı’nda organize edilen şampiyonaya 17 ülkeden 80 sporcu katıldı.

Video üreten yapay zeka Google Veo’ya rakip geldi: Midjourney V1

Yapay zekâ destekli görsel üretimiyle tanınan Midjourney, merakla beklenen video oluşturma modeli “V1”i duyurdu. Artık kullanıcılar, bir görsel yükleyerek bu görselden beşer saniyelik dört farklı video elde edebilecek. V1 modeli sadece Discord üzerinden ve ilk aşamada sadece web’de kullanılabiliyor.

‘Yarının Teknoloji Liderleri’ yarışmasında kazananlar belli oldu

Turkcell’in, gençleri teknolojiye yönlendirmek ve potansiyellerini ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Yarının Teknoloji Liderleri” yarışmasında, kazanan projeler belli oldu.

Yeni Apple güncellemeleri cihazları değiştirecek

iOS 19 ile tüm Apple cihazlarının değişim geçirmesi bekleniyor.

Ünlü otomobil markası kullanıcılarına tazminat ödeyecek! Türkiye’de de satılıyor

Stellantis, 1.0 ve 1.2 litrelik PureTech motorlarda yaşanan arızalar nedeniyle araç sahiplerine tazminat ödeyeceğini açıkladı. Mart 2024 itibarıyla garanti süresini uzatacak olan şirket, belirli onarım masraflarını karşılayacak. Ancak, Türkiye’deki araç sahiplerinin bu tazminat hakkından nasıl yararlanacağı henüz belirsiz.

Sovyet uzay aracı yarım asırlık yolculuğu sona erdi: Türkiye de risk altındaydı! Nereye düştüğü belli oldu

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), 1972’de Venüs’ü keşif için uzaya fırlatılan Kosmos-482 adlı uzay aracının Hint Okyanusu’na düştüğünü bildirdi.