Saraybosna’da Deşarj Odası Açıldı

Saraybosna’da Deşarj Odası Açıldı: Günlük Stresten Uzaklaşmanın Yeni Yolu!

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da heyecan verici bir yenilik! İlk kez açılan “deşarj odası”, ziyaretçilerine streslerinden kurtulma fırsatı sunuyor. Bu yeni trend, son dönemde farklı ülkelerde olduğu gibi Saraybosna’da da ilgi görüyor.

Öfke odası veya deşarj odası olarak da adlandırılan bu keyifli mekan, ziyaretçilere eşyaları parçalama veya vurma imkanı sunarak öfkelerini dışa vurma şansı veriyor. Saraybosna’daki bu özel mekan, ziyaretçilerine cam veya elektronik eşyaları kırmalarına ve fırlatmalarına olanak tanıyor.

21 yaşındaki Toni Tomic, “deşarj odası”nı açma kararını “eğlence ve stresin bir arada olduğu yerlerin eksikliği” olarak açıklıyor. Bu yaratıcı mekanda ziyaretçilere “Sanat Odası”, “Grafiti Odası” ve “Harita Odası” gibi 3 farklı seçenek sunuluyor.

Tomic, bu oda sayesinde insanlara stres ve öfke atma konusunda güvenli ve kontrollü bir ortam sağlandığını belirtiyor. Bazı ziyaretçilerin gruplar halinde geldiğini de ekliyor.

Mekanın ziyaretçilerinden 22 yaşındaki Merjem Husic ise üniversite sınavları sonrası stres atmak için “deşarj odası”nı tercih ettiğini ve keyifli bir zaman geçirdiğini söylüyor. Arkadaşlarıyla gitmenin daha eğlenceli olduğunu vurguluyor.

Deşarj odasını ziyaret edenlere koruyucu kıyafetlerin giydirildiğini de belirtmekte fayda var. Bu güvenli ve eğlenceli mekan, Saraybosna’da stres atmanın yeni ve etkili bir yolunu sunuyor. Bir sonraki ziyaretinizde denemeyi düşünebilirsiniz!

Related Posts

Ölüm tuzaklarında 24 saatte 100’den fazla kişiyi katletti: Gazze’de en ölümcül dönem

Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, “Gazze’ye gelen yakıta 100 günden uzun süredir uygulanan mevcut abluka sona ermezse, çocuklar susuzluktan ölmeye başlayacak” dedi.

Et yiyen sinek istilası başladı: Vücudu canlı canlı yiyor

Kuzey ve Orta Amerika, yeniden ortaya çıkan “Yeni Dünya vida kurdu” (Cochliomyia hominivorax) olarak bilinen etçil sineğin tehlikesi altında.

Netanyahu’dan tüm İranlılara ölüm tehdidi: Kimsenin dokunulmazlığı yok

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran dini lideri Hamaney’e ‘suikast’ tehdidini yineleyip, “Orduya İran’da hiç kimsenin dokunulmazlığı olmadığı talimatını verdim” dedi.

Mersin’de üniversiteli gencin ölümünden sorumlu tutulan doktor tutuklandı

Yavru vatan KKTC’den geçen yıl haziran ayında geldiği Mersin’e mide balonu taktırmak işlemi sırasında üniversite öğrencisi Ali Can Gül’ün, korkunç bir ihmal sonucu öldüğü iddiasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Gazze’ye saldırmayana 10 gün hapis cezası

İsrail devlet televizyonu KAN’ın haberine göre, Gazze Şeridi ve Lübnan’a düzenlenen saldırılara katılan 188’inci Zırhlı Tugay’dan ismi açıklanmayan askerin komutanlarına ”Gazze’ye geri dönemeyeceğini” söyledi. Söz konusu asker bunun ardından …

AKP’li vekiller Şimşek’e istifa iddialarını açık açık sordu

AKP’li milletvekillerinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelttiği “istifa edecek misiniz?” sorusu, kulislerde uzun süredir konuşulan iddiaları bir kez daha gündeme taşıdı. Milletvekilleriyle yapılan toplantıda, ekonomi politikalarına dair değerlendirmelerin yanı sıra Şimşek’in görevine devam edip etmeyeceği konusu da doğrudan gündeme geldi.