Sivas’ta iki kardeşi vahşice katletmişti! 25 saat dakika dakika incelendi: Katil yakalandı

İddialara Göre Ankara’da Kardeşlerini Öldüren Zanlı, Sivas’a Getirildi

Ankara’da kardeşlerini evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlının, Sivas’a getirildiği öğrenildi.

Olay, Kılavuz Mahallesi 55. Sokak’taki bir apartmanın 12. katındaki dairede gerçekleşti. Zanlı Hüseyin Sönmez’in (34), dün Umutcan (22) ve milli kayakçı kardeşi Melisa Şimşek’i (16) bıçaklayarak öldürdüğü iddia ediliyor. Olayın ardından Ankara’ya kaçan zanlı, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Sivas’a getirildi.

Hüseyin Sönmez, Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlamadı. Zanlının parmağında bıçak kesiği tespit edildi ve sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yaşanan Olayın Detayları

Dün Sivas’ta Kılavuz Mahallesi 55. Sokak’taki bir apartmanın 12. katındaki dairelerine gelen anne Ayşegül Şimşek, çocukları Umutcan ve Melisa Şimşek’in kanlar içinde cansız bedenleriyle karşılaşmıştı.

Polis ve sağlık ekipleri incelemesinde, plastik kelepçeyle elleri arkadan bağlanan iki kardeşin boğazlarına aldıkları bıçak darbeleri sonucu hayatlarını kaybettikleri belirlenmişti. Ailenin, baba Uğur Şimşek hakkında 2020 yılı Temmuz ayında kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek apartmana giren maskeli, güneş gözlüklü ve şapkalı şüphelinin daha sonra binadan ayrıldığını tespit etmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şubesi ekipleri, yaklaşık 25 saatlik kamera kayıtlarını detaylı bir şekilde inceleyerek cinayeti işleyen şüphelinin eylemlerini belirlemişlerdi.

Ankara’ya kaçan şüphelinin tespit edilmesinin ardından ekipler, koordineli bir operasyonla zanlıyı yakaladılar.

Related Posts

Putin: Rusya-Çin ilişkileri, tarihteki en yüksek seviyeye ulaştı

Putin ve Şi, 3.5 saat süren görüşme sonrası küresel stratejik istikrarla ilgili ortak bildiriyi imzalayıp basın toplantısına başladı.

2 gün önce Bahçeli’yle görüşen Erdoğan, yeni ‘süreç’ için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AKP Genel Merkezi’nde bazı bakan ve milletvekilleri ile bir araya gelerek, “Terörsüz Türkiye” sürecine yönelik açıklamalarda bulunduğu ve toplantıda “Bütün engelleri aştık. 2 hafta içinde süreç netleşecek” dediği öne sürüldü.

‘Orman Benim’ kampanyası ikinci yılında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşiyor: Ormanlar bizim sorumluluk hepimizin

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğünce orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl başlatılan “Orman Benim” kampanyası bu yıl da 9 Mayıs’ta tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Göleti’nde 7’den 70’e her yaştaki gönüllü vatandaşlarla birlikte orman temizliği yaparak, etkinliklere katılacak.

Ayrılığı hazmedemeyen cani, eski eşini pusu kurup öldürmüş

Adana’da 6 ay önce boşandığı 54 yaşındaki Neriman Onur’u tabancayla başından vurarak öldüren cani Mehmet Ali Nayki’nin (58) ayrılığı hazmedemediği, işten dönen eski eşinin servisten indiği noktada pusu kurduğu ortaya çıktı. 20 yaşındaki oğlu Oğlu Caner Nayki tarafından darbedilen cinayet şüphelisi Mehmet Ali Nayki’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Gazze’deki Sivil Savunma Müdürlüğü: Araçlarımızın yüzde 75’i yakıt bittiği için hizmet dışı kaldı

Gazze Şeridi’ndeki Sivil Savunma Müdürlüğü, İsrail’in süregelen saldırıları ve ablukası nedeniyle yaşanan yakıt krizinin, acil müdahale kapasitesini felce uğrattığını, yakıt yetersizliği nedeniyle sivil savunmaya ait araçların yüzde 75’inin hizmet dışı kaldığını açıkladı.

Marmara’da yine ortaya çıktı… Teknelerin etrafını sardı

Balıkesir kıyılarında deniz yüzeyinde müsilaj oluştu.