Uçakta koltuğa işeyen yolcuya dev ceza!

Zachary Greear Adlı Amerikalı İklim Bilimcisi Uçuş Sırasında Skandal Yarattı!

Amerikalı iklim bilimci Zachary Greear, uçuş fobisi nedeniyle antidepresan ilaçlar ile alkolü bir araya getirerek sinirlerini yatıştırmaya çalıştı. Ancak bu karışımın etkisiyle kontrolü kaybeden Greear, diğer yolcuları rahatsız etmeye başladı ve sonunda koridora ve koltuğuna idrarını yaparak olay çıkardı.

İngiliz gazetesi The Guardian’ın haberine göre, bu talihsiz olayın ardından pilot, güvenlik sebebiyle Dublin’e acil bir şekilde inme kararı aldı ve bu süreçte 30 bin dolar değerinde yakıt boşaltıldı.

Uçaktaki davranışlarından dolayı mahkemeye çıkarılan Greear’a hakim; İrlanda Hava Taşımacılığı Yasaları gereğince “sarhoşluk ve rahatsız edici davranış” göstermenin, uçaktaki 153 yolcu ve 13 mürettebat üzerinde travmatik etkiler yarattığını belirtti.

Greear’ın herhangi bir sabıka kaydı olmaması ve özür dilemesi ile birlikte hayır işlerine 5 bin dolar bağış yapacağı taahhüdüne rağmen, 10 bin 308 dolar (yaklaşık 365 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

Related Posts

Ümit Özdağ’dan ‘Saraçhane’ mesajı: Nedenlerini tek tek açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenecek olan mitinge yönelik partisinin aldığı katılmama kararına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

LeMan Dergisi’ne erişim engeli

LeMan Dergisi’nin internet sitesi ve X hesabı Türkiye’den erişime engellendi.

David Lammy Ankara’da: Bakan Fidan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir araya geldi.

60 füze, 477 dron… Rusya’dan Ukrayna’ya dev hava saldırısı

SON dönemde Ukrayna’ya yönelik saldırılarını yoğunlaştıran Rusya, önceki gece bugüne kadarki en büyük hava saldırılarından birini düzenledi.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Ünlü deprem uzmanı 80 kişinin kanserden öldüğü ili hatırlattı: Sebebi radyoaktivite mi?

Emekli Jeolog Prof. Dr. Osman Bektaş, Trabzon’da 2017 yılında 80 kişinin kanser nedeniyle öldüğünü hatırlatarak, bölgenin Kuzey Amerika’daki jeolojik yapıya benzediğini, bölgede her yıl 20 bin kadar insanın doğal radyoaktividen kansere yakalandığına dikkat çekti.