Uyuşturucu operasyonunda yakayı ele verdi: Emre Balaban’ın katili Zeytinburnu’nda yakalandı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 17 Şubat günü Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nde bir adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Operasyon kapsamında adreste yapılan aramalarda, 220 gram taş kokain, 1 kilogram vakumlanmış marihuana, 79 adet paketlenmiş marihuana, 1 adet hassas terazi, 2 bin 300 lira ve 50 euro nakit para ile çok sayıda paketlenmeye hazır boş paket ele geçirildi.

EMRE BALABAN’IN KATİLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Toplamda 1 kilo 600 gram uyuşturucu madde ele geçirilen operasyonda, Veysi Turan, H.Ö. ve S.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Polisin araştırmasında, şüpheli Veysi Turan’ın Esenyurt’ta 18 Temmuz 2024’te sokak ortasında silahla ateş ederek Emre Balaban’ı öldüren şüpheli olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca şüpheli Turan’ın ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ ve ‘Hırsızlık’ suçlarından da arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Veysi Turan tutuklanırken, H.Ö. ve S.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Nijerya’dan ABD’ye rest: “Zaten Yeterince Sorunumuz Var”

Nijerya hükümeti, Trump yönetiminin Venezuela ve diğer üçüncü ülkelerden sınır dışı edilen kişileri kabul etme baskısına kararlılıkla direneceğini duyurdu. Nijerya Dışişleri Bakanı Yusuf Tuggar, cuma günü Channels TV’ye verdiği röportajda, ABD’nin …

Suriye’deki askeri karargahta patlama

Suriye’nin Halep kentinde patlama meydana geldi. Patlamanın, askeri karargahta olduğu bildirildi.

Van Gölü çekildi! Manzara endişe verici

İklim değişikliğine bağlı kuraklık nedeniyle Van Gölü’nde yaşanan su kaybı, göl kıyısındaki yerleşimleri doğrudan etkiliyor. Van’ın Erciş ilçesine bağlı Gölağzı ve Kasımbağı mahalleleri arasındaki mesafe gölün çekilmesiyle birlikte karadan sadece 1 kilometreye kadar düştü. Bölge halkı artık yürüyerek ulaşım sağlıyor.

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

3. gün Kararmış SOZCU TV ekranında bugün

Onur Alp Yılmaz İpek Özbey’e, Mert Uzunsoy Senem Toluay Ilgaz’a, Prof. Barış Övgün Gülinay Selçuk’a konuştu.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!