Uzaklaştırma kararı bittikten 1 gün sonra kurşun yağdırdı

Boğazköy’de Korkunç Bir Olay Yaşandı!

Dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi’nde meydana gelen üzücü bir olayda, Serdar H. eski partneri Zeliha Ç.’ye sokak ortasında silahla saldırdı.

Zeliha Ç.’ye 13 kurşun isabet etti ve kanlar içinde yere yığıldı, saldırgan ise hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın hemen ardından sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine ulaştı ve Zeliha Ç.’ye acil müdahalede bulunarak ambulansla hastaneye sevk etti.

Zeliha Ç., Serdar H.’den uzaklaştırma kararı aldıktan sadece bir gün sonra gerçekleşen bu dehşet verici saldırıya maruz kaldı ve olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Saldırının, Zeliha Ç.’nin evine çok yakın bir mesafede gerçekleştiği belirtilirken, Zeliha Ç.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun hala kritik olduğu biliniyor.

Polis ekipleri, kaçan saldırgan Serdar H.’yi yakalamak için geniş çapta bir operasyon başlatmış durumda ve çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Elazığspor 3. Etap Kampını Tamamladı

Seza Çimento Elazığspor, 3. etap kamp çalışmalarını tamamlayarak pazartesi toplanacak.

Kamyon EDS Direğine Çarptı

Antalya’da açık damperli kamyonun EDS direğine çarpması sonucu yol ulaşıma kapandı.

Samet Çaputoğlu: Engelleri Aşan Bir Başarı Hikayesi

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü’nün milli yüzücüsü Samet Çaputoğlu, hastalıklarına rağmen yüzme sporu ile büyük bir azim göstermiş ve 40’tan fazla madalya kazanmıştır. Çaputoğlu, engelli bireyler için sporun önemini vurguluyor.

Arda Turan’a büyük şok! Kırmızı kart gördü

Samsunspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Arda Turan’ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i penaltı atışları sonucu mağlup eden Panathinaikos oldu. Karşılaşmanın 82.dakikasında ise Donetsk teknik direktörü Arda Turan hakemle girdiği ikili diyalog sonrası kırmızı kart gördü. Arda Turan, gördüğü kırmızı kart sonrası çılgına döndü.

Kimyasal yüklü tırı yüzlerce metre alevler içinde sürdü

Samsun’da dorsesinde yangın çıkan tır, 8 kilometre boyunca alevlerle yoluna devam etti.

Adana Demirspor FIFA tarihine geçti

Adana Demirspor’un mali kriz derinleşirken, kulübün FIFA nezdindeki hukuki dosya sayısı endişe verici boyutlara ulaştı. FIFA tarafından karara bağlanan dosya sayısı 41’e yükseldi. Bu dosyaların büyük kısmı, alacaklarını tahsil edemeyen yabancı futbolcuların şikayetleri sonucunda oluştu. Toplamda 41 dosyasıyla Adana Demirspor FIFA’da en çok davası bulunan takımlar arasında yer aldı.